Billiga inredningstips för restaurangen

Restaurangens inredning är avgörande för att skapa en härlig atmosfär som gästerna gillar. Restaurangbranschen är tuff med hård konkurrens där det ibland inte spelar någon roll hur god maten är. För att stå sig i konkurrensen är det viktigt att restaurangen har ett genomgående koncept som avspeglar sig i både inredning och meny. Detta är dock lättare sagt än gjort. Att renovera och köpa restaurangmöbler är dyrt och de flesta restaurangägare har inte råd med denna investering. De finns dock några smarta och billiga inredningstips för restauranger.

Tavlor & posters

Få saker kan förbättra stämningen så mycket som snygga och billiga tavlor och posters. Många glömmer bort att väggarna är den perfekta inredningsytan. Fotokonst kostar inte skjortan, men kan förändra hela restaurangens atmosfär eftersom gästerna oftast riktar sina blickar mot väggarna. Anpassa tavlornas motiv efter restaurangens koncept. Hos Decenio Outlet hittar du klassiska, trendiga, svartvita och färgglada tavlor och posters.

Växter

Växter är ett annat billigt knep att förvandla ett rum. Det finns mängder av olika växter och du kan anpassa dem efter restaurangens yta och helkoncept. För en mer lantlig och romantisk atmosfär väljer du torkade blommor och för en trendig hälsosam stil satsar du på många stora gröna växter.

Belysning

Bra belysning är A och O för att skapa rätt stämning på restaurangen. En dimmer är ett måste för att justera ljuset, men även många små ljuspunkter och punktbelysning kan skapa härliga kontraster. Rikta gärna belysningen mot en eller flera av dina tavlor.

kheera